Fick ett mail för ett tag sedan om att det pågick en tävling hos Blogkeen där man kunde tävla om ett litet paket med produkter från Vackerstore.se. Dock var det ett antal bloggar som inte behövde tävla för att få paketet, man behövde bara tacka ja så skulle man få ett paket hem. Min blogg var en av de som inte behövde tävla och idag när jag kom hem hittade jag detta lilla paket 🙂 Tack så jättemycket! Ibland älskar jag att ha en blogg!

Skriv en kommentar

sex − 1 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy