Förutom Jeffrey Campbell Lita Spike-skorna (som alltid är slut när jag har pengar) som jag har publicerat tidigare har jag suktat efter dessa. Alltså, tänk er att ha ett par discobollar på fötterna?! JAG DÖR ♥

Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

3 kommentarer

Pia 16 februari, 2012 - 21:08

Ha! Kollat på dem i grööönt.. eller var det lila? Till mitt bröllop hur som helst 🙂 De är coola!

Svara
emilie 16 februari, 2012 - 23:12

Åh, de är ju så sjukt fina. Synd att jag redan har typ miljontals skor jag inte kan gå i för att de är för höga. Visserligen kanske mina knän pallar med dem nu när jag är ett par kilo lättare, men ändå 😛

Svara
Zarah-Lou 17 februari, 2012 - 17:09

De där är riktigt läckra, men jag föredrar dem helt klart i helsvart med glitter 🙂

Svara

Skriv en kommentar

3 × 4 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy