Jag har varit så sjukt sugen på att göra någonting med mitt hår de senaste åren. Har funderat på sidecut, hårförlängning, kort hår, färga rött, inte färga alls osv osv. Har inte riktigt vågat klippa det så där galet snyggt som “alla andra” har eftersom jag är för feg, men vill ändå göra någonting med håret för att uttrycka min stil och min kärlek till färg. Därför är dip dye rätta valet för mig!

Hade rosa toppar när det var poppis förra gången… ni vet när Destiny’s Child kom ut med singeln “Bootylicious” och Beyonce faktiskt fortfarande rockade. Detta var 2001. Nu är det dags för förändring!

Jag beställde nyss dessa färger från Blue Fox där också bilderna kommer ifrån. Och jag kommer givetvis att visa före/efter-bilder sedan. Snyggt!

6 kommentarer

emilie 9 januari, 2012 - 13:04

jag tror att det kommer bli KALASSNYGGT! 😀 Du har så himla snyggt hår med, det kan ju inte bli mycket bättre än såhär 😀

Sara ~ Candis 9 januari, 2012 - 14:54

SV. Taaaack :D:D och snart kommer du ha riktigt awsome hår du med 😀 riktigt nyfiken på hur det kommer bli.

Zarah-Lou 10 januari, 2012 - 14:06

Sånt är riktigt läckert! Men hur gör man? Doppar man en längre del av topparna med första färgen, sen halva det doppen med den andra färgen? xD

Fattar du hur jag menar? haha!

Molly 10 januari, 2012 - 15:19

Zarah-Lou: Man kan ju göra så. Men jag kommer nog att köra en annan variant med folie och penslar. Tänkte bara färga den övre delen av blekningen med första färgen och sedan färga in den andra färgen längst ner. Jag tror det sliter minst på håret faktiskt.

Sandra 11 januari, 2012 - 22:23

Vad jag hört från andra så brukar såna där färger vara svåra att få snygga om man har mörkt hår som du och jag. Att man helst ska vara asblond innan just där man ska färga osv, så blir färgen tydligare. Du får ladda upp bilder på’t sen så vi får se om det blev braaa eller inte.

Molly 11 januari, 2012 - 22:28

Sandra: Jag kommer ju att bleka topparna först 🙂 Självklart!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy