Ja, när man ska fotografera till 365-projektet så får man ju kanske mer än en bra bild som man vill visa upp, så här kommer lite bilder som inte hamnat där. Och jag måste bara säga att jag gillar Norge mer och mer för varje dag (förutom att det är så himla dyrt här) och hade jag inget som kallade mig tillbaka till Sverige så hade jag nog stannat här ett tag.

1 kommentar

Sara ~ Candis 5 januari, 2012 - 17:50

Ge mig en sån vinter också <3 vackert.

Svara

Skriv en kommentar

tre × 1 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy