Tänkte bara sammanfatta året lite kortfattat med bilder och text.

Januari

En månad i fotografiets tecken. Då jag inte mådde så bra blev det min terapi. Gjorde inte så mycket mer än att plugga, kolla på film och fota.

Februari

Startade en revolution i form av en bildutmaning som spred sig över många tusen bloggar. Det var coolt. Pluggade i princip 24/7 och hade inte mycket till något liv.

Mars

Plugget dominerade även denna månad. Mitt liv vändes upp-och-ned och jag blev mer eller mindre deprimerad. Gjorde egna smycken, började springa och pillade mycket med bilderna till mina ansökningar.

April

Gjorde högskoleprovet och fick sämst poäng. Började omfamna livet igen. Både vädret och min vardag såg ljusare ut. Kollade i princip bara på rymdprogram och blev en äkta nörd. Blev i någon form träningsnarkoman.

Maj

Sista knycket i skolan och gjorde det med bravur. Arbets- och skolintervjuer dominerade. Kom in på Forsa och Viebäck. Fick sommarjobb på Systembolaget och Västervikstidningen. Åkte nästan till Finland för skolintervju. Köpte Nikon D700 <3

Juni

Tog examen och avslutade mina gymnasiestudier. Började packa inför flytt. Grillade en del. Hängde med familjen. Jobbade jämt. Var Harry Potter-galen. Blev med iPhone.

Juli

De dagar jag inte jobbade försökte jag att lapa sol. Var ute en del med mina homeboys. Fångade min första blixt på bild. Det episka slutet på den bästa historien sågs på bio inte mindre än 3 gånger. Slutade månaden med att träffa min kärlek.

Augusti

Jobbade intensivt de sista veckorna innan jag flyttade till Nässjö. Saknade min älskling. En kär vän försvann till himlen. Började skolan och kastades in i allt. Omtumlande månad.

September

Köpte nytt objektiv. Skola, skola, skola. Fyllde 24 år. Mer skola och ja, ytterligare mer skola. Var mycket produktiv och hade mycket inspiration till fotandet.

Oktober

Började månaden med att vara på luffen. Drog till Stockholm. Migränen fick mig i sitt järngrepp och jag sov till 95% av min lediga tid. Besökte även Malmö, Danmark och Norge för första gången i mitt liv.

November

Hade praktik i Borås på Nelly.com. Ställde ut bilder på Älvsjömässan med skolan. Bakade mina första cupcakes. Allt handlade om foto och min hjärna blev överansträngd och inspirationen tog slut tillsammans med månadsskiftet.

December

Skolveckorna innan jullovet handlade om praktikredovisningar och film. Spenderade fritiden i sängen eller soffan med serier. Började pilla på mitt nya projekt. Åkte “hem” till skithålan till jul och träffade saknade vänner. Slutade månaden och firade nyår i Norge.

.

Sammanfattningsvis har det varit ett mycket bra år för min del! Givetvis har man ju alltid toppar och dalar, vilket jag tror att man måste ha.. tyvärr drabbar dalarna ofta de som minst förtjänar det, men men. Jag är mycket nöjd med 2011 och hoppas på att 2012 blir minst lika bra. Jag är oerhört stolt över mig själv hur jag har mött mina rädslor, gått ner i vikt, flyttat, kommit in på en fotoskola och alla andra mål som jag satte upp för 2011. Och här är man nu… året är slut och nya äventyr väntar.

Börjar ju som sagt det nya året med mitt 365-projekt. På det blir det ett bokprojekt under Januari månad och fortsätter sedan med portfoliouppbyggnad och en projektresa på 3 veckor under våren. Efter examen får vi se vad som händer; planer på att flytta från landet finns faktiskt om jag inte kommer in på Gamleby. Så… ett mycket bra avslut på detta år och en fantastisk start på det nya året. Hoppas att ni alla får ett underbart 2012!

Gott nytt år!

2 kommentarer

Mammi 31 december, 2011 - 09:27

Vilken resa du har gjort! STARKT. Jag är så glad och stolt över dig, glöm aldrig det.

Johannes Winger-Lang 1 januari, 2012 - 16:20

Sjuuuuukt fina bilder… Varför har du tagit bort din Flickr? 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer