Min första bild med systemkameran som jag blev nöjd med (2008). Jaha, då har den här fotoutmaningen kommit till sitt slut och jag vill tacka alla som varit med! Det har varit roligt och jag hoppas att ni tycker att det varit roligt att följa mig. Det känns lite sorgligt att det gått så fort. Until we meet again 30 days challange!

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

1 kommentar

Maria 2 mars, 2011 - 19:18

Tycker bilden är fin 🙂

Svara

Skriv en kommentar

sjutton − tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy