Detta är en produkt från goodiebagen från Bloggfesten i Dalarna 2011.

ACO SPOTLESS 2 in 1 Mud Cleanser/Mask är en effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.”

En ny favorit och mitt nya beroende! Jag känner mig grymt fräsch efteråt och min hy blir len och mjuk. Jag har testat den som både mask och cleanser, men jag vet inte riktigt. Den har för lite exfolierande material för att vara en ”skrubb” liksom. Så jag kommer nog att hålla mig till att använda den som ansiktsmask. Använder denna 1-2 gånger /vecka och jag ser fram emot varje gång 🙂

.

5/5


.

Skriv en kommentar

tolv + 6 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy