Många beroenden. Som ni ser så var det svårt att välja en bild då jag har så många beroenden. Dricka te ur min favoritmugg, smink, foto, film osv. Detta är alltså saker jag måste pyssla med för att vara lycklig, så ja.. de är beroenden.

Imorgon – Dag 23: En sommarbild

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

1 kommentar

Sara ~ Candis 22 februari, 2011 - 14:32

SV. Mediaskatt skulle vara något, men jag tror att även det skulle kunna bli orättvist på nåt vis. Fattar inte varför man ska betala för kanaler dessutom som man aldrig kollar på?! Stäng av dom då om de ska vara så noga. Men att man sen ska betala dubbla summan igen om man skulle vilja ha fler kanaler, det är ju sjukt :S

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer