Detta är en produkt från goodiebagen från Bloggfesten i Dalarna 2011.

När jag först öppnade burken luktade det verkligen jättegott, det kändes som att jag kunde sitta och lukta på den hur länge som helst. När jag sedan strök på den på min hud luktade den mer som lerinpackning/vanilj.. inte alls lika gott, men det känns som att det spelar mindre roll. Efter 10 timmar är jag fortfarande jättemjuk och huden känns återfuktad. Tummen upp!

.

4/5


.

Skriv en kommentar

tjugo − tolv =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy