Västervik. Sveriges största (minsta) håla. Det kanske ser vackert ut på ytan, men ni som inte bor här vet inte vad som försiggår bakom murarna. Naevars, det kanske är vackert.. men jag trivs inte alls här, jag är för mycket för den här lilla staden. One day I’ll fly away!

Imorgon – Dag 20: Tema ”olika”

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

1 kommentar

Jessica a.k.a Krasnaja 19 februari, 2011 - 14:52

Självklart är jag med på din roliga fotolista, men som superduperamatör. =)
Jag vet precis hur det känns vara för mycket för sin lilla stad, själv var jag kanske inte för “mycket” för min by i småland men alldeles för lite småstadsmentalitet. I Malmö landade mitt hjärta.

Kram Jessica

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer