Västervik. Sveriges största (minsta) håla. Det kanske ser vackert ut på ytan, men ni som inte bor här vet inte vad som försiggår bakom murarna. Naevars, det kanske är vackert.. men jag trivs inte alls här, jag är för mycket för den här lilla staden. One day I’ll fly away!

Imorgon – Dag 20: Tema ”olika”

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Självklart är jag med på din roliga fotolista, men som superduperamatör. =)
Jag vet precis hur det känns vara för mycket för sin lilla stad, själv var jag kanske inte för ”mycket” för min by i småland men alldeles för lite småstadsmentalitet. I Malmö landade mitt hjärta.

Kram Jessica

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.