Känslor… Jag har många, hela tiden. Här är en bild som faktiskt är en av de första seriösare bilderna jag tog med systemkameran 2008, fast i ny tappning. Tycker att den speglar en viss känsla väldigt bra!

Imorgon – Dag 19: Här bor jag

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Kul att kolla in i din blogg 😀

Svara

Sv: Jo tack, det går riktigt bra! Den 1 mars har jag klarat 3 månader. =)

Svara

Tack så mycket 😉 detsamma måste jag säga,
du har så långt och fint hår!
Gick redovisningen bra förresten? =)

Svara

Jaha haha xD jao hade provat det där men blir bara fel för mig :/ det kommer inte upp någonting, vill ju ha som en liiiten ruta där det står om mig eller något så klickar man så kommer bilden upp, men är så sämst på sånt där så får nog improvisera ihop något haha 🙂

Svara

Nu har jag kllat alla dina bilder……….oerhört fina!
Du är jätte duktig och det menar jag! Mormor och mamma har varit verksamma i det yrket, den förstnämda i oräkneliga år!

Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.