Känslor… Jag har många, hela tiden. Här är en bild som faktiskt är en av de första seriösare bilderna jag tog med systemkameran 2008, fast i ny tappning. Tycker att den speglar en viss känsla väldigt bra!

Imorgon – Dag 19: Här bor jag

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

5 kommentarer

Bella 18 februari, 2011 - 12:27

Kul att kolla in i din blogg 😀

Blue Velvet 18 februari, 2011 - 12:51

Sv: Jo tack, det går riktigt bra! Den 1 mars har jag klarat 3 månader. =)

Nikoninan 18 februari, 2011 - 13:03

Tack så mycket 😉 detsamma måste jag säga,
du har så långt och fint hår!
Gick redovisningen bra förresten? =)

Nikoninan 18 februari, 2011 - 17:40

Jaha haha xD jao hade provat det där men blir bara fel för mig :/ det kommer inte upp någonting, vill ju ha som en liiiten ruta där det står om mig eller något så klickar man så kommer bilden upp, men är så sämst på sånt där så får nog improvisera ihop något haha 🙂

Helen 18 februari, 2011 - 19:08

Nu har jag kllat alla dina bilder……….oerhört fina!
Du är jätte duktig och det menar jag! Mormor och mamma har varit verksamma i det yrket, den förstnämda i oräkneliga år!

Kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer