“Självporträtt, en konstnärs avbildning av sig själv” – NE. Detta är mitt konstnärliga jag. Ett självporträtt behöver inte alltid vara en helkroppsbild eller ens en hel ansiktsbild. Detta är jag på många olika sätt och jag tycker att denna bild speglar mig ganska bra. En färgstark personlighet som gömmer sig någonstans där inne medan det sorgsna ögat blickar utåt.

Imorgon – Dag 2: Favoritpryl

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

7 kommentarer

Gabriella 1 februari, 2011 - 12:32

Ska bli kul att följa 30-dagars utmaningen! Måste nog ta med datorn till festen..fast om man missar en dag gör väl inte så mycket 🙂

Olivia 1 februari, 2011 - 15:34

så fin! använder du macro? själv så lyckas jag aldrig att få en bra och skarp bild på ögon, blir så lätt suddigt för mig om jag inte har stativ 🙁

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik 1 februari, 2011 - 16:36

sv; Jag håller med dig! O jag blir bara mer o mer sugen. Visst är det inget som slår naturligt ljus! O jag vill absolut inte ha det vanliga, med en vit bakgrund som man rullar ut… utan mer som ett vanligt tomt rum med vackra trägolv liksom 🙂 Får fortsätta drömma några år till dock 😉 Men som sagt, eftersom många kunder frågar efter det (av nyfikenhet kanske men ändå) så kan det ju vara bra att erbjuda det och dessutom slipper man kanske att ha en lågsäsong.

rebecka udd 1 februari, 2011 - 16:56

Väldigt fin blogg (:
Allt bra idag?

Gilraen 1 februari, 2011 - 19:27

Gud va underbar bild. Älskar redigeringen och allt! <3 Jag ska nog också va med i den 30-dagarsutmaningen. Men jag blir nog lite efter och börjar om ett tag. Men det går väl de med? 😛

Babbi - Bloggdesigner & foto 2 februari, 2011 - 01:02

Grymt!

Zarah-Lou 2 februari, 2011 - 19:13

Fantastisk bild!! Och det där är Molkan för mig! Ett häftigt och vackert öga! (sminkbilderna gör väl en stor del oxå) 😉

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer