”Självporträtt, en konstnärs avbildning av sig själv” – NE. Detta är mitt konstnärliga jag. Ett självporträtt behöver inte alltid vara en helkroppsbild eller ens en hel ansiktsbild. Detta är jag på många olika sätt och jag tycker att denna bild speglar mig ganska bra. En färgstark personlighet som gömmer sig någonstans där inne medan det sorgsna ögat blickar utåt.

Imorgon – Dag 2: Favoritpryl

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

7 kommentarer

Gabriella 1 februari, 2011 - 12:32

Ska bli kul att följa 30-dagars utmaningen! Måste nog ta med datorn till festen..fast om man missar en dag gör väl inte så mycket 🙂

Svara
Olivia 1 februari, 2011 - 15:34

så fin! använder du macro? själv så lyckas jag aldrig att få en bra och skarp bild på ögon, blir så lätt suddigt för mig om jag inte har stativ 🙁

Svara
Jen Fotografi - Fotograf i Västervik 1 februari, 2011 - 16:36

sv; Jag håller med dig! O jag blir bara mer o mer sugen. Visst är det inget som slår naturligt ljus! O jag vill absolut inte ha det vanliga, med en vit bakgrund som man rullar ut… utan mer som ett vanligt tomt rum med vackra trägolv liksom 🙂 Får fortsätta drömma några år till dock 😉 Men som sagt, eftersom många kunder frågar efter det (av nyfikenhet kanske men ändå) så kan det ju vara bra att erbjuda det och dessutom slipper man kanske att ha en lågsäsong.

Svara
rebecka udd 1 februari, 2011 - 16:56

Väldigt fin blogg (:
Allt bra idag?

Svara
Gilraen 1 februari, 2011 - 19:27

Gud va underbar bild. Älskar redigeringen och allt! <3 Jag ska nog också va med i den 30-dagarsutmaningen. Men jag blir nog lite efter och börjar om ett tag. Men det går väl de med? 😛

Svara
Babbi - Bloggdesigner & foto 2 februari, 2011 - 01:02

Grymt!

Svara
Zarah-Lou 2 februari, 2011 - 19:13

Fantastisk bild!! Och det där är Molkan för mig! Ett häftigt och vackert öga! (sminkbilderna gör väl en stor del oxå) 😉

Svara

Skriv en kommentar

fjorton + 14 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy