Fler bilder från dagens photoshoot 🙂

Ja, jag har inte gjort många knyck idag. Vaknade första gången vid 08, men jag orkade inte gå upp då så jag masade mig bara upp för att hämta datorn och la mig i sängen för att kolla på Ghost Hunters. Somnade om till typ 11? Skapligt trött.

Sedan bestämde jag mig för att köra en photoshoot med mig själv (eftersom jag inte har några vänner som kan posa framför kameran åt mig). Så jag hoppade in i duschen och sedan lite smink på det. Temat som ni kanske ser är ”känslor” och jag gillar såna här typer av bilder. Det är snyggt, men ändå mer intressant än bara en vanlig pose-bild.

Sedan sminkade jag av mig och började redigera, och det har jag gjort ungefär hela dagen. Även att bilderna inte kan bli helt perfekta, så som jag verkligen vill ha dem så är jag perfektionist. Allt ska vara så bra som det kan bli.. så det tar sin lilla tid. Och jag tackar verkligen människan som uppfann RAW-formatet, vad skulle jag göra utan RAW?

Har haft Ghost Hunters på i bakgrunden ungefär hela dagen. Love it!
Nu ska jag dricka te och ta en paus från redigerandet.

Puss

6 kommentarer

Jenny 15 januari, 2011 - 21:47

Fina bilder – på fin flicka 🙂

Svara
Molly 15 januari, 2011 - 21:55

Jenny: Tack så jättemycket 🙂

Svara
Zarah-Lou 16 januari, 2011 - 00:05

Sjuuuukt snygga bilder Molly! 😀

Good job I tell ya!! 😀

Svara
Linn 16 januari, 2011 - 01:31

grymt! och vad skulle man göra utan RAW?! hah, älskar’t!

Svara
Kristina 16 januari, 2011 - 10:00

Snyggt snyggt snyggt!!!!

Svara
I N I S E N 16 januari, 2011 - 11:14

I love them! Heeelt fab! Jag hade en photoshoot med mig själv med samma tema en gång, undrar var de bilderna tog vägen :S

Svara

Skriv en kommentar

femton + åtta =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy