Intensely illuminate your hair. Brilliant Brunette® hair care products add serious shine and bring out natural highlights so hair looks ultra-rich and gorgeously sleek.

Detta schampo och balsam har jag använt mig av större delar av hösten. Fick först en liten prov-flaska på min födelsedag och föll pladask! Det gör mitt hår glänsande och att det ser friskt ut. Jag tror att det är ett relativt nytt märke eftersom att jag inte sett det innan.

Även att jag har haft så sjukt slitet hår så har det inte synts så mycket, just pga. dessa två mirakelprodukter! De kostar runt 100-lappen /flaska (men det är det värt) och kan köpas lite överallt. Jag har köpt mina på Lindex och ICA Kvantum. Rekommenderas starkt!

.
.
.

(bildkälla 1 & bildkälla 2)

4/5


.
.

1 kommentar

Sandra 19 december, 2010 - 19:55

Åh tack för det tipset! Jag kör på vanligt schampoo för färgat hår från Wella eller Schwarzkopf, men de funkar inte så bra. Färgen bleks fort. Detta vore kanske något att prova?

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer