Eller ja… kom hem till ett snöoväder som heter duga. Men det är fint ute, så länge man slipper vara ute. Det är typ -9 grader ute och snö upp till öronen. Det kommer att snöa ännu mer imorgon så jag är helt sjukt nervös för att åka buss till skolan.

Igår började vi hemresan 06.00, eller ja jag skulle ha ha gått upp då, men klockan ringde inte så jag for upp som ett skott 06.30 och klädde på mig och packade det sista på 2 minuter (jag skojar inte), käkade frukost och sedan bar det iväg. Jag hann inte att duscha eller nånting… suck.

Åkte till tågstationen och klev på med de deltagare som återstod, alla skulle till München så att vi hade lite mer tid till att umgås.

Men mer finns det väl inte att säga mer än att:

Bil – 15 min
Tåg – 4,5 h
Flyg – 2 h

Och fick vänta i över 5,2 h på alla olika ställen. En lång dag.

Vi kom heller inte hem till Västervik/Gamleby, utan fick ta tåg från Arlanda till Norrköping och sova hemma hos Mickes mamma. Tack så mycket för mat och husrum!

Sedan åkte vi från Norrköping imorse med Malins gamla dagsfröken Lotta hem till Västervik. Tack så mycket för skjutsen!

Vi kom hem runt 12.15.
Hörs!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Hej, eftersom inte det här är en fråga så skriver jag det här istället.
Att jag uppskattade verkligen att du hjälpte mig med snöflingorna 🙂
Tack ska du ha! 🙂
/ Linnea

Svara

Välkommen hem!! Haha, vädret välkomnar dig också ser jag 😉

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

7 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.