Dagen började väldigt tidigt, det var fortfarande väldigt mörkt ute. Det tog ungefär 3½ timma upp till Arlanda. Vi vinkade av Malins mamma som skjutsade oss. På Arlanda träffade vi  även på Evelina från Stockholm som också skulle till workshopen. En jättetrevlig tjej på 28 år. Vi checkade in och begav oss till gate nr 7. Där pratade vi lite och lärde känna henne i väntan på flyget.

Höjdpunkten på flyget var att vi fick gratis mackor och Coca-Cola! Annars var det en väldigt lugn och mindre händelserik. Det slog lite lock för öronen, men annars gick det bra. Det var väldigt fin utsikt.

Väl på flygplatsen i München var det väldigt hektiskt. Vi visste inte var vi skulle ta vägen eller var vi skulle köpa biljetter till buss och tåg, men hittade till slut både någonstans att äta och busshållplatsen. Oturligt nog missade vi första bussen med några minuter så vi fick vänta i ca en timme för att sedan ta nästa buss. Tack vare de ökade terrorhoten mot Reichstag vandrade det omkring mycket poliser med vapen.

Väl på bussen var det trångt men som tur var mötte vi en trio damer från Finland som vi sällskapade med och som visade oss vägen. Det var tur att de kunde prata tyska och svenska, för annars hade vi nog fortfarande varit i München.

Tågresorna (som inkluderade ett byte) var väldigt obekväma och monotona. Inget internet, ingen gratis läsk och trånga säten samt ännu fler poliser. Väl i Marktredwitz blev vi bemötta av en av kvinnorna vi tidigare haft mail-kontakt med som skjutsade oss till hotellet. Minibussen erbjöd en obehaglig känsla tack vare att den var i mindre önskvärd kvalité och en rallygudinna till förare.

Vi tog lite paus när vi kom till hotellet och åt sedan middag med några av de andra deltagarna, det var uppskattat efter en lång dag av resor och äventyr. Efter det utforskade vi hotellet lite och tog reda på var saker och ting låg och sedan blev det att hoppa i säng.

P.S! Det är väldigt dyrt med internet… 150 kr för 24 h.

Ha det bra till vi hörs av igen!

skin treat instant firming body serumskin treat anti-blemish body treatmentskin treatskin treatskin treat
6 kommentarer
0

6 kommentarer

Sara ~ Candis 21 november, 2010 - 22:44

😀 weeeiiiii.

Svara
MalinSörmlind.se 21 november, 2010 - 23:10

Ah, jag är så avis på dig som får åka till Tyskland. NJUT kvinna!

Så saknar vi dig här hemma under tiden! ♥

Svara
Kristina 22 november, 2010 - 07:43

haha, känner igen de där med rally när man är utomlands. Tror de är så överallt 😉

Svara
Mamsing 22 november, 2010 - 08:23

Hahaha… du är rolig du – Mindre önskvärd kvalité…. rallygudinna… hahaha

Svara
Molly 22 november, 2010 - 08:24

Mamma: Det var Mickes meningar 😛

Svara
Tescho - web design, photography & doggies 22 november, 2010 - 16:17

Wiiiiiiiho! 😀

Svara

Skriv en kommentar

tio − 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy