Följ Molly direkt i din mobiltelefon

You May Also Like

8 kommentarer

Svara

Oh, pretty, pretty!

Svara

Damn. Den var het! Där har du gjort ett bra köp Malin!

Svara

Sexy!

Svara

DAMN! Fan va snygg den (du är i den) är!

Svara

Åh vad vacker!!! När skall du använda den? Till något speciellt tillfälle?

Svara

FIN & VACKER

Svara

Ja men visst är det så, och sedan glädjer det faktiskt mig också att mina blev kan ge dem lite glädje och ljus i det mörka liv de faktiskt lever, oavsett vad de har begått för brott. Kommer allt att bli spännande och jag kan knappt vänta på att få svar från dem. 😀

Men åh vad kul med julfest på skolan! Du kommer ju helt klart vara den snyggaste donnan där, inte en tvekan om saken! Jag har faktiskt inte ens tagit studenten jag, nått jag sörjer rejält, så fira lite åt mig i sommar med är du gullig!! 😀

Svara

Så snygg!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

8 + tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.