Eftersom att jag knappt lagt upp några bilder från när jag var i Kina (för att jag använde bilddagboken vid den tidpunkten) så tänkte jag att ni kanske ville se lite bilder därifrån?

Och jag vet att jag är super-mega-as-sen med att lägga in bilder här, (typ bara sådär nästan 4 år) men sanningen är att jag har helt enkelt inte hittat dem, men nu sprang jag över dessa på ett gammalt USB-minne.

2 kommentarer

Kristina 16 november, 2010 - 21:37

Åh vad skoj att få äran att se lite bilder från din resa! 🙂 Jag har smygkikat längre bak i arkivet men inte hittat nå bilder så detta var skoj att se, en stor eloge till dig som tog en sådan resa 😀 Jag skulle aldrig våga. haha.

sv: Ja ibland får jag sådana intryck av dig också 🙂 Men de är skönt att det är någon som förstår vad man menar 🙂 Tack <3

Kram

Sara ~ Candis 16 november, 2010 - 21:51

Älskar att kika på dina china pics :))))) så häftigt att du varit där <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy