Eftersom att jag knappt lagt upp några bilder från när jag var i Kina (för att jag använde bilddagboken vid den tidpunkten) så tänkte jag att ni kanske ville se lite bilder därifrån?

Och jag vet att jag är super-mega-as-sen med att lägga in bilder här, (typ bara sådär nästan 4 år) men sanningen är att jag har helt enkelt inte hittat dem, men nu sprang jag över dessa på ett gammalt USB-minne.

2 kommentarer

Kristina 16 november, 2010 - 21:37

Åh vad skoj att få äran att se lite bilder från din resa! 🙂 Jag har smygkikat längre bak i arkivet men inte hittat nå bilder så detta var skoj att se, en stor eloge till dig som tog en sådan resa 😀 Jag skulle aldrig våga. haha.

sv: Ja ibland får jag sådana intryck av dig också 🙂 Men de är skönt att det är någon som förstår vad man menar 🙂 Tack <3

Kram

Sara ~ Candis 16 november, 2010 - 21:51

Älskar att kika på dina china pics :))))) så häftigt att du varit där <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer