Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Super Glossy Lip Shine Spf 15

E.L.F säger: Denna Super Glossy SPF 15 formula kämpar mot miljöskador medan dina läppar med en frisk glänsande lyster. Den har utsökt smak och söt doft som kommer att lämna dig att slicka dina läppar i glädje! Den perfekta på resan, tub som du kan använda var som helst och när som helst! “Angel” # 2801 är vår enda nyans som inte innehåller SPF 15, men är fullspäckad med vackra glitter-bitar istället.

Jag tycker: Jag har inte köpt några av dessa själv utan fått som gåva när det varit kampanjer. Älskar att de faktiskt inte smakar äckligt om man skulle råka få det i munnen. Dock har (som ni ser med färgerna “Godess” & “Candlelight” längst upp till vänster i översta bilden) två av förpackningarna till läppglansen gått sönder vilket är jättesynd och såklart blir det ett stort minus, man vill ju att förpackningarna ska hålla längre än några månader. Som tur är har jag haft lite tomma burkar som jag kan förvara dem i. Riktigt läckra gloss som jag bär med mig överallt. Luktar och smakar godis!

Betyg: 3,5/5

.
.

Luscious Liquid Lipstick

E.L.F säger: Äkta färgterapi är här. Intensiva återfuktande ämnen tillsammans med naturliga pigment lämnar långvarig färg och fukt på läpparna. Detta härliga flytande läppstift skapar användbara färger som smickrar en mängd hudtoner och utseenden.

Jag tycker: Jag har ett sådant läppstift som heter “Caramel Candy”. Väldigt dov färg, men jag gillar det verkligen. Det sitter länge och de gånger jag haft det blir jag sugen på att skaffa fler färger! Inte speciellt kletig när jag tänker efter, känns lätt på läpparna. Nackdelen är att det är mer förpackning än läppstift. Luktar som en blandning mellan vanilj och mint.

Betyg: 3,5/5

.
.

Studio Lip Stain

E.L.F säger: Uppnå full täckning, som varar i timmar med detta länge slitage formula. Njut av silkeslen matt färg eller lägg på ett lager mjukgörande genomskinligt gloss för ett glänsande utseende. Med nycklarna Vitamin A & E förblir läpparna lena hela dagen.

Jag tycker: Detta “lip stain” i färgen “Red Carpet” vann jag, och tur var väl det, för detta var nog ingenting som jag själv skulle ha köpt i första hand. Förstod inte riktigt vad det var. Men nu har jag blivit sugen på att skaffa fler färger. Det håller riktigt länge, men har man på glosset får man akta sig för att smeta runt det, jag fick färg på tänderna på nolltid. Luktar eller smakar ingenting.

Betyg: 4/5

.
.

Plumping Lip Glaze

E.L.F säger: Glöm dyra Kollagen-injektioner, eller de smärtsamma svidande läppglansen, stimulera dina sinnen med en fräsch, helt perfekt plut med E.L.F Plumping Lip Glaze! E.L.F. presenterar stolt en revolutionär lip-plumper, sprängfyllt med naturliga ingredienser som väcker dina sinnen för fräscht, större, och fuktiga läppar. Detta dubbelsidiga Plumping Lip Glaze har en tonad färg på en subtil plump eller ett genomskinligt gloss som ger fylligare läppar, använd tillsammans och känn omedelbart att läppen får växande effekt!

Jag tycker: Jag tror det här är en av mina favoriter inom läpp-kategorin hos E.L.F. Har färgerna “Plum Pout”, “Peach Passion” & “Oasis” sen innan. Idag fick jag hem “Pink Wink” & “Fuchsia Fanatic” som också är helt underbara! Man kan använda varje sida för sig eller båda tillsammans. Jag älskar dem. Snygga färger och det sitter verkligen länge. Luktar mint.

Betyg: 5/5

.
.

Therapeutic Conditioning Lip Balm

E.L.F säger: Frälsning för torra läppar. Detta innovativa balsam täcker läppar med naturliga näringsämnen och lugnar även de mest känsliga läppar. Infunderas med sheasmör och vitamin A och E för långvarigt skydd.

Jag tycker: Jag har kommit på tricket med dessa. I alla fall “Vanilla Créme” & “Strawberry Créme” som jag har hört ska ge ifrån sig mycket färg, och de gör de, om man inte masserar in lipsylet i läpparna ordentligt. Jag använder det främst på natten för att få mjuka och fina läppar. Dock skulle jag vilja varna för att dra på ett lager utan att titta sig i spegeln. Förpackningen var heller inte den bästa, båda mina gick sönder efter bara 1 användning, det går att skruva upp dem, men de går inte att skruva ner igen. Men jag gillar formulan och de gör verkligen läpparna supermjuka!

Betyg: 2,5/5

.
.

Studio Lip Primer and Plumper

E.L.F säger: Uppnå längre livslängd för både läppfärg och sexigt plumped läppar. Primern skapar en bas för läppfärg för “inget rubba, inget smutsa ner” pigment som håller hela dagen. Den kaneldoftande plumpern förbättrar dina läppar med en subtil plumping-effekt för fylligare, större läppar.

Jag tycker: Har inte använt primern så mycket, men jag kan tro att detta kan vara bra om man vill ha sitt favoritläppstift och även vill ha plumping-effekt. Plumpern doftar kanel och är helt underbar!

Betyg: 4/5

.
.

Candy Shop Lip Tins

E.L.F säger: Har du en söt tand? Med den dubbla summan av glans kan du njuta av godis utan hål i tänderna! En modern variant av en gammal favorit, den unika Ultra Durable glidande läpp asken innehåller ditt favorit-läppglans i 7 härligt saftiga smaker att välja mellan.

Jag tycker: Detta var bland det första jag köpte från E.L.F och blev förälskad i dem. Skulle gärna vilja ha dem alla, men eftersom det går åt så lite så kommer de två “Coconut Craze” & “Cherry Bomb” att räcka i en evighet, så jag nöjer mig med detta så länge. De är helt underbara och doft och smak beroende på vilket av läppglansen du väljer. Hade dock önskat en liten applikator till dessa, är ingen fan av att kli kladdig om fingrarna (och för den delen vill jag heller inte peta i dem med fingrarna för bakteriernas skull, jag slår vad om att de gillar att frodas där!).

Betyg: 4/5

.
.

Mineral Lipstick

E.L.F säger: Nu kan du återfukta dina läppar och få en varaktig mjuk färg helt naturligt! Denna närande blandning av exotiska oljor, naturliga vaxer, vitaminer och växtextrakt skapar den perfekta fuktgivande formula. Det eleganta läppstiftet har överlägsen färg, glider lätt på läpparna, och är slitstarka. Läpparna stannar perfekt återfuktade och mjuka hela dagen, läpp-kärleksfull lycka. Alla våra mineralsmink är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga färgämnen kemikalier.

Jag tycker: Jag är faktiskt inget fan av läppstift, men var tvungen att ha färgerna “Cool Coral” & “Natural Nymph” när jag såg dem. Men jag har faktiskt ändrat uppfattning om läppstift, i alla fall dessa. Kletar inte, kladdar inte och sitter väldigt länge. Fick även färgen “Nicely Nude” som jag fullkomligt älskar. Vad mer kan man begära av ett litet läppstift? Det går även att köra en plumper under eller ett genomskinligt gloss över för olika resultat. Luktar ingenting.

Betyg: 5/5

3 kommentarer

Kristina 4 augusti, 2010 - 08:36

Gud vad intressant och inspirerande de är att läsa andras smink recensioner. Jag kommer nog använda mig av dina recensioner nästa gång jag beställer från elf 😀 Jag tycker att elf kan skaffa ett kommentarsfält precis som nelly har, så man kan skriva sådana saker så både kunder och företaget får reda på vad som sägs om just en produkt. 😉

Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia 4 augusti, 2010 - 11:10

Plumping Lip Glaze är min favorit!:D I färgen Coral speciellt!:

Stavroula Plag 4 augusti, 2010 - 11:19

These swatches are really helpful !! 🙂 Thanks Malin! 🙂

drugstoreandbargainlover

Pia [stjerndorff.com] 4 augusti, 2010 - 21:42

Candy Shop är verkligen underbart söta! Har funderat på att köpa en sån (cherry bomb, för den har sötast burk, haha) men använder aldrig läppglans så tvekar ju självklart därför. Luktar cherry bomb mycket? 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer