Utan blixt / Dagsljus

Med blixt

E.L.F säger: Ta med en touch av naturlig skönhet för dina ögon med dessa mjuka, genomskinliga nyanser som ger subtila höjdpunkter för dagtid eller ökad drama för natten. Med viktiga vitamin A & B, dessa ögonskuggor återfuktar och minimerar uppkomsten av fina linjer. Finns i en mängd ljusreflekterande färg-alternativ. De kan användas våta eller torra, tillsammans eller ensamma, för oräkneliga skimrande utseenden och trender. De innehåller bara naturliga ingedienser som gör dem otroligt lätt att applicera och blanda till en perfekt finish. Alla våra mineralsmink är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga färgämnen eller kemikalier.

Jag tycker: Jag gillar verkligen att det är lösa ögonskuggor, det är lättare att få rätt mängd på penseln. Dock hade jag velat se lite mer färgalternativ. Detta är mest jordnära färger och jag hade köpt hur många som helst om det fanns i lite mer intensiva färger. De sitter bra hela dagen tillsammans med en primer. Men jag har heller inte upplevt att de har suttit dåligt utan primer.

Betyg: 4,5/5

2 kommentarer

Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia 2 augusti, 2010 - 09:22

Åh perfekt Molly!:) Det är bättre att se de på hud och få ta del av den “riktiga” färgen!:)

Elin - Design&Makeup 2 augusti, 2010 - 13:52

sv: Dålig support med andra ord, haha. Men än så länge är det väl en betaversion, ibland funkar det och ibland inte. Men väldigt bra att ha så man slipper alla frågor i bloggen =)

Stavroula Plag 4 augusti, 2010 - 11:30

Royal is absolutely gorgeous!!! And socialite as well ! 🙂

drugstoreandbargainlover

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer