Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Mineral Concealer & foundation

E.L.F säger: Vår tyngdlösa mineral concealer och foundation hjälper dig att komma på väg till friskare lysande hud. Alla våra pulver smälter naturligt in i huden, och är så lätta att de fungerar med din hudfärg att skapa en perfekt färgmatchning. Alla våra concealers och foundations innehåller solskyddsfaktor (SPF) 15 och är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga färgämnen kemikalier.

Jag tycker: Två av mina favoritprodukter hos E.L.F faktiskt. Jag tycker att de täcker väldigt bra och håller hela dagen. I vintras köpte jag färgen “Fair” för att jag är väldigt blek och ljus under vinterhalvåret, men nu i sommar när jag blivit lite brun så fungerar färgen “Light” väldigt bra på mig. Jag blir mer gulbrun när jag solar och inte åt det röda hållet så är Light en mycket bra färg på mig. Både concealern och foundationen smälter verkligen in i huden och gör huden len och mjuk.

Betyg: 5/5


.
.

Mineral Blemish Kit

E.L.F säger: Läk och dölj fläckar med naturliga Mineral Blemish Kit. Detta genomskinliga pulver har aktiva akne-bekämpar ingredienser som naturligt svavel, te-träd och pilträds bark för att behandla akne och förhindra framtida utslag samtidigt som tränger djupt in i porerna för att kontrollera pormaskar.

Jag tycker: Har tyvärr inte hunnit att prova detta så mycket än. När jag köpte det användes det en del och jag tror att jag märkte skillnad (men jag kan inte säga något om det till 100%). Nu i sommar har jag inte haft problem med stora porer eller finnar, men jag tror att det kommer att användas flitigt i vinter då jag brukar få lite små röda prickar här och där. Men av det lilla jag har provat så gillar jag den.

Betyg: 4/5


.
.

Mineral Booster

E.L.F säger: Uppnå den ultimata, genomskinliga “foto finish” till din makeup, vår Mineral Booster smälter in i huden, genomsyrade det med de viktiga vitaminerna A, B och E för att främja friskare hud som är märkbart mjukare och smidigare. Helt genomskinlig och perfekt för alla hudtoner, Mineral Booster absorberar försiktigt olja och minimerar rynkor, fina linjer och porer för en vacker jämn yta. Använd ensam eller buffa över Mineral Concealer och Foundation för extra uthållighet och uppnå ett professionellt och enastående porslinmatt utseende som varar hela dagen.

Jag tycker: Detta gillar jag! Jag som har fet hy och lätt blir glansig, detta är det perfekta redskapet för mig. Jag har alltid lite Booster över basen på min sminkning och detta fungerar riktigt riktigt bra. Jag slipper bli glasig och se ut som att jag har jobbat på Mc Donalds hela dagen efter en timme. Mineral Booster gör verkligen det den lovar. Min räddare i nöden!

Betyg: 5/5


.
.

Mineral Glow (Shimmer & Bronzed)

E.L.F säger: Vare sig du vill skapa en subtil lyster eller sommaren solbränna med våra “Bronzed Mineral Glow” eller en upplyst och skimrande hy med våra mjuka rosa “Shimmer Mineral Glow” är dessa genomskinliga, naturligt pulver lämnar din hud se och känna frisk och strålande. Efter att ha följt denna skönhets-regim kommer du att märkbart känna och se den rena skillnaden som E.L.F Natural Mineral Makeup kan göra! Alla våra pulver mineral glow är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga färgämnen kemikalier.

Jag tycker: Också två av mina favoritprodukter. I sommar har jag bara använt dessa två som bas på dagen. För när det är varmt kan det lätt bli kakigt och väldigt jobbigt att ha mycket smink. Men dessa två är lätta och det känns knappt som att man har något smink allt. Man får dock vara lite försiktig med Bronzed eftersom den är väldigt pigmenterad så behöver man bara lite lite för att få färg. Den kommer att räcka länge!

Betyg: 5/5

Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Rouger

E.L.F säger om Mineral Blush: Skapa en subtil färgdefinition till dina kinder det kommer att lägga utstrålning och en glöd, för ett friskt utseende kan du se. Alla våra rouger är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga färgämnen kemikalier.

Jag tycker: Jag har på senare tid upptäckt att jag tycker att rouge är väldigt roligt att leka med. Förut har jag bara tagit den som har varit billigast utan att ens titta på färgen. Nu förstår jag verkligen vad det handlar om. Att kunna skapa så många olika utseenden genom att bara byta rouge. Jag tycker att det är superkul och “Coral” är min favoritfärg än så länge, men jag har tänkt att köpa alla (förutom Plum som var alldeles för mörk för mig) mineral rouger.

Betyg: 5/5


.
.
E.L.F säger om Natural Radiance Blusher: Utsökta och delikata pigment som gör kinderna strålande kombination med en hälsosam glöd. Genomsyras med texurerade agenter, känns huden smidig och porer minimeras.

Jag tycker: Dessa rouger har på senare tid blivit nya favoriter hos mig. Färgerna “Coy” & “Bronzed” är på väg hem till mig nu. Det är bara “Shy” som fattas som givetvis var slut när jag skulle beställa den. Men dessa rouger ger ett skimrigt och lysande resultat. Jag bara älskar färgerna och vad som händer när de appliceras på kinderna. Supersnyggt!

Betyg: 5/5

1 kommentar

Madeléne 2 augusti, 2010 - 14:34

Pssst… Du som kan allt om smink (jag älskar för övrigt när du bloggar om smink, både recensioner och egna sminkningar, det är stört inspirerande!).

Till saken. Jag undrar om du har några bra tips vad gäller ögonbrynen. Funderar på att färga, men är nog för feg, så tänkte om du använder några bra produkter som du kan rekommendera ett stackars nollställt flickebarn som mig? 🙂

Stavroula Plag 4 augusti, 2010 - 11:29

Awesome swatches!! 🙂

drugstoreandbargainlover

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer