Klicka på bilden för att komma till bloggen.

2 kommentarer

Josefine 2 augusti, 2010 - 12:56

Fin bloggdesign.

Sv: Nja jag är rätt trött på skolan nu. Jag läser till lärare för förskola och förskoleklass. Så jag har gått 3 år nu och har ett halvår kvar på högskolan. Som sagt, trött på att plugga så jag får stå mitt kast. Men jag vet ju sen innan att jag trivs med det yrket så jag är ändå glad att jag valde lärarprogrammet. Men ibland önskar jag att jag hade blivit nagelteknolog eller fotograf eller att jag hade fortsatt på webbdesignspåret. Jag har n’ämligen läst ett år extra (reklam (originalare) och webbdesign) så när jag är klar så är jag uppe i 4½ år extra efter gymnasiet så nu får det vara bra. ^^

J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik 2 augusti, 2010 - 16:31

Riktigt snygg design! Man kanske skulle ta och beställa en.. kan verkligen behöva pigga upp bloggen med en design! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer