Emelie mailade mig för ett tag sedan och frågade om jag kunde göra en design till henne. Jag hade inte tid just då så jag sa till henne att jag kunde göra en på lovet, vilket jag gjorde. Hon ville ha ljusa våriga färger med eventuellt blåklockor och fåglar med lite ”old-style”. Och här är restultatet:

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

2 kommentarer

Sara ~ Candis 1 mars, 2010 - 17:35

Sååå fin gumman 🙂 henne har jag också gjort design till hehe.

Svara
Elin - Design&Makeup 1 mars, 2010 - 22:55

Vad fint =)

Svara

Skriv en kommentar

fyra × 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy