Gliss Asia Straight som ska göra lockigt hår rakt utan plattång.

Ja, jag köpte mig schampot och balsamet ur denna serie. Och jag trodde inte att mitt hår skulle bli rakare, inte ett dyft. Men jag tyckte att flaskorna var fina och tänkte att “varför inte testa?”

Men som jag trodde så gjorde det inte mitt hår varken rakare eller glansigare. Mitt hår blev nog helt tvärt om, fluffigare och frissigare än någonsin. Men vad vet jag? Man kanske måste använda alla produkter? Eller så är det helt enkelt bara bluff och båg precis som allt annat? Är det någon av er som har testat som det fungerat på?

För att inte hålla vad det lovar är falsk marknadsföring rent av. Å andra sidan luktade mitt hår väldigt gott, men det är ju inte det man är ute efter först och främst? I alla fall inte jag.

+
Doften


Fluffet
Frissighet

0,5/5

4 kommentarer

Lene-Therese 17 februari, 2010 - 20:01

Min syster använde alla produkterna och det hjälpte massor! 🙂

Ema 17 februari, 2010 - 21:53

jag ÄLSKAR det där schampot/balsamet, resten av produkterna har jag aldrig testat.
jag kan ju inte påstå att håret blir rakare precis, men mitt hår fick mer volym och kändes fräschare längre än andra schampon. och så luktar det ju så himla gott!

lucia 18 februari, 2010 - 11:16

det fungerade på mig dock blev mitt hår lite för glansigt tycker jag.

Emelie 16 juli, 2010 - 10:37

När jag provade det för något år sedan så funkade det skit bra, sen glömde jag av det men nu har jag börjat med det igen och det är grymt 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer