Alisa tipsade om någonting mycket bra idag och jag tänkte sprida det vidare 🙂

Många frågar mig var man får tag i photoshop, och jag säger alltid samma sak. Men nu tipsade Alisa om någonting som är gratis och faktiskt liknar Photoshop som finns direkt online. Bra va? 🙂

(Klicka på bilden för större format)

Det heter pixlr editor. Jag är inne atm och kollar medan jag skriver. Det är ungefär samma upplägg på det så ni vet vad ni har att vänta er från Photoshop sen. Vet inte om man kan läsa in egna penslar, men man kan göra lite “egna” penslar. Och alla text-fonter som man har på datorn finns med i alla fall. Man kan även få det på många olika språk vilket är jättebra för er som kanske inte förstår engelska eller hellre läser på svenska.

Finns även lite roliga filtereffekter och man kan göra ungefär det jag gör i photoshop. Mycket grejer som är lätta och roliga att pyssla med. Så jag hoppas att ni som inte har photoshop ger det en chans. Till att börja med i alla fall, lycka till 🙂

Denna bild gjorde jag på ett par minuter i programmet:

(Och för dig som vill ha gratis text-fonter kan jag rekommendera dafont.com.)

5 kommentarer

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010 30 december, 2009 - 12:08

Så söt du e!:D

LIENE 30 december, 2009 - 12:17

sv: Tyvärr kom du inte med men din blogg är fin och bra, iaf det jag sett hittills:)

Sara - En dalkulla i Österrike 30 december, 2009 - 12:17

SV. Tack sötis 😀

Skojjar du med mig???? HUR kan du inte komma med? De andra finaste designbloggarna var ju inte snygga någonstans förutom Tsukiis!

isabella 30 december, 2009 - 22:33

det finns gimp ocklså, använder mig av det 🙂 men ska testa detta med 🙂 tack för tipset!

Emilie 17 mars, 2010 - 15:30

Åh, är det inte linnea på bilden? kommer med från västervikstrakterna 😉

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer