Ni frågar: Hur gör du för att få ett blogginlägg lösenordsskyddat?

Molly svarar: Jag använder mig inte av blogg.se så jag vet inte direkt hur det går till där. I den bloggtjänsten som jag använder finns det en inbyggd sån funktion.

Jag hittade dock en liten taktik man kan använda om man har blogg.se på designadinblogg.se som är väldigt enkel. Så vill du lösenordsskydda vissa inlägg, klicka här!

1 kommentar

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia 9 oktober, 2009 - 13:46

Nu är jag jätte nyfiken! Vad använder du dig för webbhotell? Använder du dig av någon speciell program för alla mallar och sådant? Ett litet önskemål om du kanske inte gjort det. Tror du att du kan skriva ned ett inlägg om hur det fungerar med egen domän och även plattform (eller vad det kallas) hur man kan gå tillväga för att ihop en bra sida så som din.

Jag är nämligen väldiiiigt sugen på att flytta ifrån blogg.se. Den segar hela tiden på ett eller annat sätt!

Tack på förhand gumman!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer