För er som inte visste kommer den sista boken att delas upp i två filmer. Enligt IMDB kommer första delen den 19 November 2010 till USA (förhoppningsvis till Sverige också) och andra delen 15 Juli 2011.

Enligt rykten så är det nödvändigt att dela upp boken i två filmer eftersom det annars skulle bli en ca. 6-timmar lång film. Det är så otroligt mycket handling i boken att det nästan känns som två olika böcker (tycker jag i alla fall).

Visst kan man se uppdelningen som ett knep för att få in mer pengar. Två filmer = två biljettintäkter. Och som i alla andra filmer kommer det säkerligen fattas en massor av detaljer, (har sagt det tidigare) men säg i vilken film som är baserad på en bok där precis alla detaljer är med?

Jag ser i alla fall fram emot båda filmerna och tror att de kommer bli jättebra!

1 kommentar

p u s s y d o l l 24 juli, 2009 - 18:18

Sv; Ja det är väl nästan bud på det. :/
Längtar till HP-filmerna! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer