Jag ser att det är en del som varit inne på min blogg från de bloggar jag har designat och jag ser att det är väl de bloggar som inte går att kommentera nu. Men jag ber er att inte vara arg på mig på något sätt eftersom det inte är designen det är fel på.

Blogg.se upptäckte en bugg för ett tag sedan som de skulle fixa. Tyvärr gick det inte så bra och det slutade med att många med blogg.se fick uppdatera/spara om sin “entry page”. Du kan göra det själv, det är superenkelt!

EDIT: Jag ska lägga till att det kan ta allt från 5 minuter och upp till ett dygn för detta. Jag vet inte varför, jag har bara fått information om att det är bara så. Tar väl lite tid att uppdatera systemet kanske?

  • Du kan klicka på bilderna för större format.
  • Du ska följa de STORA FETA RÖDA pilarna.

1. Klicka på “Design”-fliken.

picture-1

2. Klicka på “Kodmallar”-fliken.

picture-2

3. Välj “Entry page” i drop-down menyn.

picture-3

4. Gör ingenting med koden som står i rutan, utan klicka bara på knappen
“Spara kodmall” så ska sidan uppdateras och man ska kunna kommentera på era bloggar igen.

picture-4

Var detta till någon hjälp?

8 kommentarer

Heyli 4 maj, 2009 - 18:57

kul när man återupptäcker band man brukade gilla men liksom glömt bort, sånt händer ju 🙂 nä inte ofta man hittar nån som lyssnar på samma som en själv, och just flyleaf har jag inte sett en enda människa skriva om typ förrän nu :p va gillar du mer för musik?

Lene-Therese 4 maj, 2009 - 20:53

du bör lägga till att det kan ta upp till en dag innan det fungerar efter man har gjort som du skrivit! 🙂 tack åter igen! 🙂

isabella 1 juli, 2009 - 18:28

fin blogg du har 🙂

Ida 30 juli, 2009 - 15:13

Hjälp mig! Jag googlade igår & fann detta inlägg du skrivit för ett tag sedan, följde dina anvisningar, men det fungerar inte för mig. Blogg.se skriver att jag måste återställa kodmallarna, men då kommer ju min design jag betalat för att försvinna, inte sant? & hur kul är det när jag älskar den. Vad tror du kan ha blivit fel. Endel säger att det måste vara hon som fixat min blogg som råkat radera något. Hon säger själv att hon inte vet vad som är fel & att hon därför inte kan hjälpa mig. Jag känner mig helt uppgiven. Eftersom jag inte har nån koll på detta med design så vet jag snart inte vad jag ska ta mig till. Har du någon aning om vad jag ska göra? 🙂 Jag hoppas på hjälp. Du når mig på yra86@hotmail.com

Hunken 13 oktober, 2009 - 03:11

vilket jobb du lägger ner du förtjänar en guldtacka http://libertysilver.se/guldtacka1kg-p-181.html?cPath=68

Molly 13 oktober, 2009 - 13:22

Hunken: Tack så mycket 🙂

sara 8 december, 2010 - 18:55

hej när man kommenterar på min blogg så står det: felaktig data, ett fel uppstod när din data bearbetades? vad ska jag göra?

Annika 22 mars, 2013 - 18:27

Hej!

Jag kan inte kommentera andras bloggar, kommer bara upp “Error: Wrong type (Undefined)”

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer