Nu har jag väntat i 100 år känns det som på den här filmen. Men nu är det faktiskt inte långt kvar 🙂

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Gulliga du 😀

Svara

Hej gumman! Jag hade mer än gärna kommit men igår så sa Niklas att coockie fyller 25 på onsdag, så vi ska ha lite party för honom på lördag! Så tyvärr måste jag säga att vi inte kan komma !! :/ Kramar Linda

Svara

sv: åh tack! 😀

Svara

Ah, älskar IKEA asså. Skulle kunna köpa hur mkt som helst 🙂 Har ett tvbord nu men det är till för en platt-tv, så kan inte använda den till det. Nu har jag en annan ful liten skit. Den vill jag inte ta med mig! Det är bara att man börjar spara 😉

Svara

Det funakr inte ändå=( vet itne vad det är jag gör fel=(

bra trailer du la upp din sida..haryy potters kommande film är nog mer än väntad av massa folk…dem är så bra dem böckerna…

var bara tvungen att kommentera det=P

ha en jätte bra dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.