Jag spelade in lite material under förra helgen och tänkte klippa ihop detta till något. Vet inte om  det är så mycket till vlogg egentligen. Jag är inte så mycket för att prata utan gillar mer att filma fina och roliga sekvenser. Så vi får se vad ni tycker om det…

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Du har så härliga vloggar, även om jag ÄLSKAR att höra dig prata och se dig sminka dig (och väcka enorma vill-ha-begär efter ögonskuggspaletter!) så kan man samtidigt njuta av videon: fantastiska bilder och fantastiska ögonblick. Jag är speciellt förtjust i katten som påminde om glass med chokladsås, och det turkosa nagellacket du bar i slutet. Tack för att du delar med dig!

Svara

Tack snälla du <3 Den där katten är faktiskt ett litet mirakel, han är så fin!

Svara

Såg ut som din svägerska hade massa fina möbler som hade kunnat få bo hos mig….haha 😀

Svara

Haha, ja hon gillar Teak och gammeldags, fast med moderna inslag. Det är så fint hemma hos dem 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.