Hej,

Just nu sitter vi på planet till Gran Canaria och jag kunde inte vara lyckligare! Ni anar inte hur trött jag är på snö och kyla, så att få byta ut det här Sibirienvädret mot lite värme och sol gör mig ingenting. Jag kommer att ta en 100%-ig semester, så jag kommer inte ha med mig någon dator, jag har heller inte gjort några inlägg som kommer upp i veckan. Utan nu ska jag bara vara ledig och ta hand om mig själv. Det kommer kanske upp något sporadiskt på Instagram och Snapchat (@molkan.se), men annars checkar jag ut nu så hörs vi när jag kommer hem igen ♥

Puss och kram

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

NJUT!!! ♥♥♥♥

Svara

Hoppas du haft det superbra. Jag är verkligen så sjukt avis här i kalla Sverige! ☹️

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fjorton + åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.