Hej,

Just nu sitter vi på planet till Gran Canaria och jag kunde inte vara lyckligare! Ni anar inte hur trött jag är på snö och kyla, så att få byta ut det här Sibirienvädret mot lite värme och sol gör mig ingenting. Jag kommer att ta en 100%-ig semester, så jag kommer inte ha med mig någon dator, jag har heller inte gjort några inlägg som kommer upp i veckan. Utan nu ska jag bara vara ledig och ta hand om mig själv. Det kommer kanske upp något sporadiskt på Instagram och Snapchat (@molkan.se), men annars checkar jag ut nu så hörs vi när jag kommer hem igen ♥

Puss och kram

12

Relaterade inlägg

Norra Öland

Norra Öland

Idag har vi åkt runt på norra Öland och spanat in det mesta på vägen upp till fyren Långe Erik och tillbaka. Vi började med att åka förbi Källa kyrka,…

Jag lever!

Dag 2.

Dag 6.

Marknad på Marina Rubicon

2 Comments
Wysteriia 4 mars, 2018 at 20:39 Reply

NJUT!!! ♥♥♥♥

Matilda 10 mars, 2018 at 12:20 Reply

Hoppas du haft det superbra. Jag är verkligen så sjukt avis här i kalla Sverige! ☹️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 2 =