Hej,

Det går så där för mig just nu. I torsdags efter vi varit på konferens med jobbet skulle jag åka hem med nattbussen när någon springer in i mig/knuffar mig när jag ska kliva på så jag ramlar på min högerfot.

Igår var jag hos vårdcentralen som inte kunde göra ett skit och skickade oss bara vidare till akuten. Så idag har jag spenderat hela dagen där för att få röntga och få ett svar på vad som hänt med min fot. Inget är brutet, men mer än så fick jag inte veta. Mjukdelarna är dock skadade och jag kan inte gå på foten.

Så jag blev bara ordinerad att vila tills jag känner mig så pass stabil att jag kan börja röra på fotleden igen. Mina två bästa vänner framöver är mina kryckor ✌🏻

2

Relaterade inlägg

Inget internet

Som flera av er redan vet har jag haft stora problem med mitt internet sen jag skaffade det och har ringt både tekniker och support minst en gång i veckan……

Ut med det gamla och in med allt annat.

Tröttkorv.

God Jul

God Jul

Alltid redo.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sex =