Hej på er,

Long time no see kan man säga… Jag tänkte mest bara kika in här och säga att jag återkommer i morgon med det första Best in Beauty-inlägget för 2017 som jag filat på i flera veckor men inte kommit någon vart med eftersom jag jobbat, plus att mina enda lediga dagar har jag spenderat magsjuk. Ja ni vet. Men jag är på g snart igen!

Hoppas ni hade ett fint nyår och att ert 2018 startade bättre än mitt.

7

Relaterade inlägg

Glad Nationaldag!

Glad Nationaldag!

Nu är det sommar hörrni ♥ Idag är jag ledig och sitter jag ute i trädgården och lyssnar på Mando Diaos senaste album, solen skiner, det är varmt och det…

Alltid redo.

Ny hårddisk på väg!

Back to the hoods

Back to the hoods

God Jul!

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 2 =