Kan vi ta och prata om detta vackra underverk och samarbetet mellan Balmain och L’Oréal Paris? Kollektionen med de 12 matta Color Riche-läppstiften är uppdelade i 3 olika teman.

”Kollektionen är full av attityd – både vad gäller färger och namn på nyanser och syftet är att ge kraft åt kvinnor att våga synas och att våga göra sina röster hörda, oavsett vem hon är eller var hon kommer ifrån. ”UNITED WE ARE INVINCIBLE” // ”TILLSAMMANS ÄR VI OÖVERVINNERLIGA” är kollektionens slogan. Varje tema har även fått en matchande ädelsten som återspeglas i de exklusiva läppstiftshylsorna.”

ROCK

l'oréal paris x balmainFyra vågade färger för den som vill göra ett riktigt läpp-statement. Rock-hylsorna har fått sin blåa färg av stenen Onyx.

l'oréal paris x balmainLegend, Power, Rebellion, Freedom

l'oréal paris x balmain l'oréal paris x balmain

GLAMAZONE

l'oréal paris x balmainFyra härligt mjuka men läckra färger för den bohemiska safari-looken. Temat Glamazone har fått sin gröna hylsa med inspiration av grön marmor.

l'oréal paris x balmain l'oréal paris x balmainFever, Urban Safari, Balmain Instinct, Glamazone

l'oréal paris x balmain

COUTURE

l'oréal paris x balmainCotoure-looken har en härlig kompott av både neutrala och klassiska statementfärger för den glamourösa looken. Den svarta hylsan representerar Svart Malakit.

l'oréal paris x balmain l'oréal paris x balmainLiberation, Domination, Confidence, Confession

l'oréal paris x balmain


l'oréal paris x balmainL’Oréal Paris x Balmain Box (x12 lipsticks), 1699 SEK
L’Oréal Paris x Balmain Lipstick, 149 SEK /st

Säljs exklusivt på Kicks butiker och Kicks.se.

l'oréal paris x balmain Alltså jag är helt betagen av både den fina boxen, som du själv kan köpa (!), samt de flesta av läppstiften! Jag kommer tyvärr inte att använda de allra ljusaste Idomin-nyanserna, för jag ser bara sjuk ut – men de andra… Jeez! Måste ha på mig ett varje dag den här veckan. Man kan ju säga att jag redan igår började med ett av de mer vågade Balmain Instinct, en riktigt intressant nyans eftersom den är grön med guldskimmer – men inte skrikgrön. Du kan se hur det ser ut på i min senaste sminkning Hiding Stars.

Mina andra favoriter är faktiskt hela Rock-temat. Älskar mörka och leverpastejsnyanser! Sen gillar jag också Liberation som är en helt fantastisk mörklila nyans. Och jag gillar Balmain Instinct också – även om det kanske inte är den första färgen jag dras till.

En riktigt fin kollektion med läppstift som inte bara är en rad läppstift, utan som också står för någonting bra. #unitedinvincible

Har du någon favoritnyans från samarbetet?

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.