En av de julkalendrar jag har i år är Lookfantastic’s härliga kalender ”Beauty in Wonderland” som är inspirerad av en av mina absoluta favoritsagor, Alice i Underlandet.

Kalendern är fortfarande till försäljning i skrivande stund.

lookfantastic advent calendar 2017 beauty in wonderlandLookfantastic Beauty in Wonderlans Advent Calendar 2017, 1100 SEK

Adventskalendern innehåller 9 fullstora produkter, 16 deluxeprover och 19 exklusiva överraskningar som passar perfekt för den festliga säsongen. Med ett värde av 3120 kronor.

lookfantastic advent calendar 2017 beauty in wonderlandKalenderförpackningen är ju ett konstverk i sig. Inte nog med det, förpackningen är utformad som en liten byrå med 4 lådor som man i efterhand kan spara och använda som förvaring. Toppen kan också öppnas och innehåller ett tunnare fack tillsammans med en spegel i locket.

lookfantastic advent calendar 2017 beauty in wonderlandJag har varit en duktig chey och inte öppnat och tjuvkikat på någonting, utan allt kommer som en överraskning under dagarna i december, vilket kan behövas – för jag avskyr vintern, så jag behöver verkligen lite ljus i min tillvaro!

Alltså HUR fin är inte den här kalendern? Jag är så glad att jag köpte den här!

Jag kommer att öppna luckorna och redovisa alla mina kalendrar här på bloggen veckovis och ni kommer behöva att klicka er in i inläggen för att se alla bilder (som jag gjorde förra året) för att inte spoila något för någon annan. Bra va?

Kommer även bjuda på de andra kalendrar jag har i år  framöver.
Gilla inlägget om du är pepp!

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Damn, alltså shit vad sugen jag blev på denna! :O

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

13 + 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.