Här kommer fler härliga läppswatches av IsaDoras Liquid Lip Cream. Förutom de LLC som lanserades till höstkollektionen Autumn Legens lanserades det också nyanser som ingår i det permanenta sortimentet.

Klicka här om du vill se de tidigare swatchbilderna.


Tack och lov för tidsinställda inlägg, annars hade ni inte fått några inlägg alls under veckan! Jag har nämligen legat 3 dagar i migrän (plus den fantastiska gåvan av mensvärk från helvetet). Förutom migränmedicin så är endast vila ordinationen. Så jag har legat i sängen, alternativt gått upp på toa som en zombie och har mer eller mindre velat slita av huvudet från kroppen.

IsaDora Liquid Lip Cream swatchesMin favorit är nog Rose Rush, en härligt dov rosa ton, lite MLBB (my lips but better) en kylig höstdag. Ser du någon nyans som du skulle vilja testa?

.

Har du testat Liquid Lip Cream från IsaDora?

.

7

Relaterade inlägg

New in: Viva la Diva Goodies ♥

Igår damp det ner ett paket från Viva la Diva med härliga läppstift och en efterlängtad concealer. Det ska bli kul att göra sminkningar tillsammans med dessa härliga färger ;)…

1 Comment
Jeanette 4 november, 2017 at 14:04 Reply

Nej jag har aldrig testat dom men är väldigt nyfiken då dom ser så krämiga och härliga på läpparna. Jag har gått från att bara ha matta läppar men ochså snustorra läppar för jag kan inte hitta någon som inte suger ut all fukt från mina stackars läppar. Creamy for the win!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =