Här kommer fler härliga läppswatches av IsaDoras Liquid Lip Cream. Förutom de LLC som lanserades till höstkollektionen Autumn Legens lanserades det också nyanser som ingår i det permanenta sortimentet.

Klicka här om du vill se de tidigare swatchbilderna.


Tack och lov för tidsinställda inlägg, annars hade ni inte fått några inlägg alls under veckan! Jag har nämligen legat 3 dagar i migrän (plus den fantastiska gåvan av mensvärk från helvetet). Förutom migränmedicin så är endast vila ordinationen. Så jag har legat i sängen, alternativt gått upp på toa som en zombie och har mer eller mindre velat slita av huvudet från kroppen.

IsaDora Liquid Lip Cream swatchesMin favorit är nog Rose Rush, en härligt dov rosa ton, lite MLBB (my lips but better) en kylig höstdag. Ser du någon nyans som du skulle vilja testa?

.

Har du testat Liquid Lip Cream från IsaDora?

.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Nej jag har aldrig testat dom men är väldigt nyfiken då dom ser så krämiga och härliga på läpparna. Jag har gått från att bara ha matta läppar men ochså snustorra läppar för jag kan inte hitta någon som inte suger ut all fukt från mina stackars läppar. Creamy for the win!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.