För ett par veckor sedan var jag på event med L’Oréal där de visade upp höstnyheterna, där bland annat läppisarna som kom i våras har fått nya kompisar.

l'oréal paris lip paint matte nudesFörst ut har vi fyra nya nyanser av Lip Paint Matte i en “nude”-skala. Matta, moussiga läppgunk som inte känns torra eller torkar och krackelerar – utan håller sig matta och krämiga på läpparna. Nude-ist är min favorit, kanske inte så “nude:ig” på mig, men så snygg! Off-White är lite som en dålig concealernyans som ger den där snygga Idominlooken.

l'oréal paris lip paint matte nudes208 Off-White, 209 Nude on Fleek, 211 Babe In, 212 Nude-ist

l'oréal paris lip paint lacqeurSedan har vi två nya riktigt höstiga nyanser av Lip Paint Lacqeur. En mörkblå och en mörklila. Formulan är riktigt krämig och ger en glossig yta. Jag gillar verkligen färgerna! De sitter helt okej så länge man inte äter eller dricker. Men sjukt snygga på.

l'oréal paris lip paint lacqeur109 Bye, Felicia & 110 Dracula Blood

l'oréal paris lip paint lacqeur 110 dracula bloodEn härlig skara med lättapplicerade flytande läppstift i ett par toppenfärger. “Off-White”-nyansen skulle kunna ha skippats faktiskt – den är nog väldigt svårburen, annars tror jag att jag kommer att använda alla andra nyanser vid tillfällen.

L’Oréal Paris Lip Paints finns att köpa på flera olika butiker och kostar 99 SEK /st.

Vad tycker du om de nya färgerna?

.

5

Relaterade inlägg

IsaDora Holiday Collection – Golden Edition

IsaDora Holiday Collection – Golden Edition

Inför jul och nyår laddar IsaDora upp med en komplett Holiday look som andas glitter och Glamour. Favoriterna Perfect Moisture Lipstick och Eye Shadow Palette kommer i en glammig Golden…

4 Comments
Daniella 6 oktober, 2017 at 11:49 Reply

Åh, nudeist hade jag velat testa! Kan du inte swatcha dessa fyra i ett inlägg? <3

Malin 7 oktober, 2017 at 10:17 Reply

Vi får se vad jag hinner :) Mitt schema är väldigt pressat just nu.

Sandra 8 oktober, 2017 at 19:19 Reply

Jag köpte nude-ist & blev så besviken trodde det skulle sitta fast :(

Malin 8 oktober, 2017 at 20:48 Reply

Vill du ha ett flytande läppstift i ungefär samma nyans kan jag verkligen rekommendera Viva La Diva’s i nyansen Grape :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 15 =