Den senaste veckan har jag hårdtestat IsaDoras senaste lansering; Stretch Lash Mascara. En mascara med twist!

isadora stretch lash mascaraisadora stretch lash mascaraIsaDora Stretch Lash Mascara har en borste som går att sträcka ut eller dra ihop med en skruvfunktion längst ut på skaftet och ska ge olika resultat beroende på hur tätt piggarna sitter. Den korta borsten sägs ge extra volym & definition medan den långa borsten volym, längd och separation. Kommer i nyanserna Black, Dark Brown, Dark Blue och Burgundy.

isadora stretch lash mascaraStretch Lash Mascara – 01 Black

isadora stretch lash mascaraStretch Lash Mascara – 05 Burgundy

isadora stretch lash mascaraJag tycker

Hur bra är den då? Ja, alltså helt okej skulle jag säga. Jag älskar burgundy-färgen som gör sig så bra tillsammans med mina gröna ögon! Men tyvärr är formulan lite åt det torrare hållet så att den blir klumpig på mig när jag har borsten utsträckt. Det kommer alldeles för mycket produkt på fransarna och jag får typiska spindelfransar, som jag hatar. Men drar jag ihop borsten så att den blir kort så gillar jag den bättre, det blir lagom mycket produkt som lämnas på fransarna, än om det fortfarande blir lite klumpigt.

När det kommer till hållbarheten så håller den böjen och sitter helt okej på fransarna hela dagen, men tyvärr smular den en hel del under mina ögon och jag har flera gånger tyckt att folk kollat på mig med en lite extra skepsis så har jag haft smul under ögonen när jag kollat mig själv i spegeln.

Alltså, det är inte någon ny favoritmascara. Men jag ska ge den några chanser till. Dock brukar det aldrig bli bättre – utan det blir att jag tyr mig till en mascara jag vet blir snygg på fransarna och håller hela dagen utan smul! Synd på ett lite roligt koncept.


.

3

Relaterade inlägg

Recension: IsaDora All Day Long Lash Mascara.

Information: “Mascara för extra längd, definierade fransar och som håller hela dagen utan att flaga eller svärta. Mascaran omsluter fransarna med ett fuktresistent hölje som skyddar dem och ger den…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =