Min hud går bananas vid varje säsongsskifte och efter sommarvärmen kommer hösten och kylan… Så för att bunkra upp inför höstens och vintern köpte jag mig en ny ansiktsolja. En sån där göttig olja som är rena himmelriket för ett torrt ansikte.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil BoosterPaula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster,  399 SEK

Den här ansiktsoljan passar de flesta hudtyper och hudtillstånd som eksem, rosacea, känslig hy då den innehåller jojobaolja, safflorolja, aprikoskärneolja, solrosolja, Amerikansk tranbärsolja, arganolja, gurkörtsolja, nattljusolja, blå snokörtsolja, ceramider och kolesterol (lipider som förhindrar förlusten av vatten i huden).

Moisture Renewal Oil Booster är verkligen en fuktboost för en torr till mycket torr hud och det bästa är att man antingen kan använda den som den är eller tillsammans med sin fuktkräm. Som sagt, en riktig booster.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil BoosterJag har redan testat den några gånger och gillar den. Den tar bort den strama känslan med en gång och jag blir så mjuk! Tror att den kommer vara en perfekt vän för mina torra partier när det blir lite kyligare. Den luktar ingenting, vilket är bra för oss med känslig hud. Och oljan innehåller liksom inga konstigheter så risken för att reagera är minimal.

Har du testat  Moisture Renewal Oil Booster?

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

ÄLSKAR bilden med kattassarna!

Svara

Tack! Kunde inte låta bli att ha med den, han är så söt ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.