Jag fortsätter att testa Peter Thomas Roth ansiktsmasker… och denna söndag testar jag Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask, en djupt återfuktande mask med många ingredienser knutna till havet.

peter thomas roth blue marine aglae intense hydrating maskBonuskatt ♥

peter thomas roth blue marine aglae intense hydrating maskPeter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask, 529 SEK

En lugnande och återfuktande gelmask som ska passa alla hudtyper. Masken består av störst del vatten, men också med ingredienser som lövextrakt från tebusken, kryddsalvia, rödalgen Kappaphycus Alvarezii, algextrakt, peptider från antarktisk lera och renat sjövatten. Den här ansiktsmasken passar alla. INCI.

peter thomas roth blue marine aglae intense hydrating mask

peter thomas roth blue marine aglae intense hydrating maskJag gillar verkligen den här masken! Den svalkar, den känns återfuktande plus att den glittrar! Alltså det var jättesvårt att få det på bild, men den liksom skimrar och jag kan stirra på den i flera timmar. Om jag ska jämföra den med gurkmasken så måste jag säga att jag gillar den här lite mer (mest pga färgen och innehållet) trots att den svider lite vid applicering. Den lugnar huden och minskar mina röda partier, men ska jag vara ärlig har den ungefär samma effekt som gurkmasken.

Har du testat Blue Marine Algae Mask? Vad tyckte du?

5

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 13 =