På tal om Sverigelanseringar så kan vi ju prata om Maybelline’s Instant Anti-Age The Eraser, kanske mer känd som Instant Age Rewind Concealer. Eller… jag tror det är samma, fast med annat namn? Jag fick ingen pressinformation med dessa, men jag tror jag har ganska bra koll på dem ändå.

maybelline instant age-rewind the eraser eyeMaybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye (Perfect Cover Concealer), 119 SEK

En högpigmenterad concealer med inbygd skumapplikator som man skruvar upp. Den ska vara optimal att täcka mörka ringar under ögonen, fina linjer samt röda partier. Formulan innehåller gojibär som ska återfukta och är skonsam mot känslig hy. Produkten lanseras i två färger här i Sverige, Light och Nude.

Produkten har nu förlanserats på H&M och kommer till resterande butiker i augusti.

maybelline instant age-rewind the eraser eyeFöre/Efter (Light)

maybelline instant age-rewind the eraser eyeDu kanske har sett den på diverse youtubekanaler eller bloggare från bl a. USA? Yes, vi är ett par år efter. Jag har velat testa den här väldigt länge och nu finns den äntligen i Sverige. Som ni ser ger den ett väldigt fint resultat – om än lite ljus, men det kan bero på att jag precis använt BUS och tänkte mig inte för. Nude kanske passar mig bättre nu i sommar.

Jag tycker att den ger ett jättefint jämt resultat och jag tycker att den håller väldigt bra på min hud både utan och med puder. Tycker att den gör sig fin helt ensam när jag bara vill täcka lite rödhet, men inte vill sminka mig så mycket. Denna, lite bryn och mascara är helt perfekt för en sommarfräsch look.

.

8

Relaterade inlägg

Nya färger av Twist-Up Gloss Stick från IsaDora

IsaDora presenterar två nya nyanser av sina populära Twist-Up Gloss Stick! 02 Biscuit är en härlig nudebrun nyans och 09 Cherry Pie är den perfekta röda färgen som får dina…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 1 =