Förra veckan var jag på sommar-aw med IDUN Minerals, ett litet intimt event med små Oumphburgare, chokladmousse och bubbel. Jag tror bara vi var 5-6 bloggare och IDUNs crew. Så mysigt!

sommar summer aw idun minerals sommar summer aw idun mineralssommar summer aw idun minerals sommar summer aw idun minerals sommar summer aw idun minerals sommar summer aw idun minerals sommar summer aw idun minerals sommar summer aw idun mineralsVi pratade om allt mellan himmel och jord; allt från smink till jobb, semestrar och självklart om kommande produkter från IDUN. Jag kan säga att det blir en spännande höst! IDUN-tjejerna är verkligen så mysiga och fina. Jag är som sagt så tacksam över att få vara en del av communityt, att få träffa likasinnade och nörda i allt vad skönhet heter! Så tack till Carolin, Joanna, Anna och Gabriella för att jag fick komma ♥

5

1 Comment
Joanna 6 juli, 2017 at 08:45 Reply

Tack själva fina Malin! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 14 =