Nya mascaran från L’Oréal Paris heter Miss Baby Roll (jag kräks lite i munnen av namnet), har en ganska stor spiralformad gummiborste. Pitchen är att den här mascaran ska ge ”kolossal volym”, böja fransarna och ge en intensiv färg.

loreal paris mega volume miss baby rollIngen mascara

loreal paris mega volume miss baby rollMed Mega Volume Miss Baby Roll

loreal paris mega volume miss baby rollMed Mega Volume Miss Baby Roll

Borsten är lite för stor för min smak, vilket syns för den kletar på huden. Jag vill gärna ha en borste som är lite tunnare längst ut för att komma åt utan kladd. Dessutom tycker jag att den klumpar ihop mina fransar längst in, samt att den inte böjer mina fransar mer än någon annan mascara – snarare tvärt om, att efter jag har böjt dem så tynger den ner lite. Men den ger både längd och volym, en helt okej mascara. Men tyvärr inte mer än så. Då har jag andra budgetmascaror som jag hellre rekommenderar.

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.