När vi ändå pratar om basprodukter här på bloggen så kan jag tipsa om nya Glam Beige Healthy Glow från L’Oréal Paris om du vill ha en lätt täckning och inte vill lägga 400 kr på en foundation.

l'oréal paris glam beige healthy glow foundation powderL’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation, 149 SEK

En tunn, lätt foundation för dig som vill ha lättare täckning och en naturlig look med lyster. Kommer i 2 nyanser (fast eleven.se har 3?), Light och Medium Light.

l'oréal paris glam beige healthy glow foundation powderL’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Powder, 149 SEK

Sammetslena puder som ger, precis som foundationen, ett lätt och naturligt resultat. Kommer i 2 nyanser; Light och Medium Light.

l'oréal paris glam beige healthy glow foundation powderFoundation Light, Medium / Powder Light, Medium

l'oréal paris glam beige healthy glow foundation powderLite snålt nyansutbud, både åt det ljusare hållet och det mörkare. På mig är den ljusaste nyansen aningens för mörk – men blandar jag i en vit bas kan jag få en bra nyans. Pudren är bättre i nyans, den ljusa använder jag som vanligt puder och den mörka kan jag använda som en matt bronzer. Så vill du ha lätta basprodukter i budgetklassen så rekommenderar jag dessa. De blir jättefina på huden och känns knappt. Perfekt när det börjar bli varmare ute.

Jag har dock sett att cushion-foundations släppts i serien i andra länder så jag blev lite besviken när de inte lanserades här.

.

– SHOP THE POST –

.

You May Also Like

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.