Hallå hörrni! Jag kan inte fatta att det redan är Juni? Jag blir lika paff varje gång det är ny månad, för tiden bara springer i väg…


För ett par veckor sedan var jag på pressevent med Sensai som lanserar nya basprodukter i September. Jag blev givetvis superglad då en av mina favoritfoundations kommer just från Sensai. Och som ni såg i min senaste sminkning så har jag använt några av produkterna och de är så fina!

Några av produkterna har jag inte prisuppgifter på, men uppdaterar så fort jag vet.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteSensai Supreme Illuminator

En krämhighlighter som antingen ger en lätt lyster eller full-on glow! Jag gillar att applicera den här med en beautyblender efter min foundation för att få ett härligt glow.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteSensai Glowing Base SPF10

Här har vi min absoluta favorit. En superlätt primer med pärlemorpigment som ger lyster och reflekterar bort ojämnheter. Den är inte bara fin på, utan den håller verkligen vad den lovar gällande hållbarhet också. Mitt smink sitter på plats hela dagen.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteSensai Flawless Satin Foundation SPF20, 485 SEK

Andra favoriten! En lätt, medeltäckande foundation berikad med ”Silky Frost Powder” som är ljusreflekterande och ger huden ett jämnt och glowigt resultat.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteSensai Luminous Sheer Foundation SPF15, 465 SEK

Här har vi en superlätt foundation för dig som inte behöver så mycket täckning utan mer en utjämnande effekt med hjälp av ”Silky Lustrous Powder” tillsammans med Koishimarusilke som ger en härlig lyster. Den här foundationen känns inte alls på huden. Tyvärr var nyansen alldeles för mörk för mig, plus att jag gillar mer täckning.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteSensai Loose Powder

Här har vi min tredje favorit bland nyheterna. Ett ultralätt fintmalt puder som mattar ned, varken syns eller känns på huden. Med uppdaterad formula som är vattenavvisande, vilket de demonstrerade på visningen genom att hälla pudret i ett glasvatten och stoppade ned ett finger – resultatet? Inte en droppe vatten följde med tillbaka upp och pudret var helt torrt. Det jag gillar är att hur många gånger jag återapplicerar pudret så syns det inte och blir heller inte kakigt.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteSensai Foundation Brush, 595 SEK

En mjuk syntetborste för att applicera foundation. För mig inget speciellt, plus att priset inte faller mig i smaken. Jag håller mig till mina makeupsvampar. Men fin att titta på.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borsteJag vet att det är lite taskigt att skriva om dessa 3 månader innan de lanseras, men jag kunde inte låta bli! Kan verkligen rekommendera highlightern, pudret, primern och den mer täckande foundationen. Jag har inte använt något annat (förutom Lumene Blur Foundation) i basväg den senaste tiden.

Vad tror du om höstnyheterna från Sensai? Är du sugen på att testa något?

.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tolv + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.