Ja.. som sagt är kontinuitet inte min grej. Men för attt vara ärlig har jag haft utkast för alla veckor så jag har ändå bra koll på vad jag har gjort – men har helt enkelt inte hunnit då jag velat få ut andra inlägg.


Bäst under veckorna

För det första flyttade vi ju vecka 16. Vi hann med några rundor på IKEA och andra affärer under både v.17 och 18 med. Även om det har varit mycket med allt på jobbet så är jag fylld med ny energi och är så glad! Svägerskan med familj var och hälsade på förra veckan och vi var på John Mayer-konsert 😍 Har även hunnit med flera bra shoppingrundor.

Sämst under veckan

Alltså helt ärligt har jag ingenting som varit speciellt dåligt. Det var igår jag fick panik för att jag hittade ett äckligt kryp inne. Städade och tvättade allt i sinne. Men med hjälp av min KBT lyckades jag att avfärda en attack. Hatar kryp!

Det här ser jag fram emot kommande vecka

Denna vecka händer det grejer! Jag ska både göra roliga saker på jobbet, dessutom ska jag på kryssning i helgen med Daisy Beauty ❤️

Veckans planer

Planering och fotografering på jobbet, annars är det inte så mycket mer än jobb och att packa inför helgens kryssning.

Veckans måste

Måste typ bara andas, äta och sova. Annars har jag nog inget annat jag måste mer än att pussa på min älskling!

Vad jag gör denna måndag

Idag känns det inte som jag gjort nånting, men planering inför kommande veckor plus två möten nu på eftermiddagen. Hann också att klämma in lite fotografering, haha. Men nu ska jag hem och äta tacos, mums!

Detta tänker jag mycket på

Att jag glömt att ta med väldigt många viktiga saker under flytten. Jag är expert på att packa ned viktiga saker i flera olika lådor eller påsar. Typ vårskor (fick köpa nya), hårborste, rakhyvel (fick köpa ny) osv. Det står liksom kvar i andra lägenheten 😂

2

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
2 Comments
Anna 15 maj, 2017 at 19:48 Reply

Jag stod bakom dig i kön till John Mayer konserten men tordes inte säga hej, vad mesig man är!

Malin 15 maj, 2017 at 21:14 Reply

Nämen! Åh du skulle sagt hej så hade du fått en kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =