Maybelline The Colossal Big Shot

av Malin
173 visningar 2 Minuter läsning

Jag har hittat min nya favoritmascara! Maybelline har precis lanserat The Colossal Big Shot som ska vara den mest volymgivande mascaran i Colossol-familjen.

the colossal big shot
the colossal big shot
Maybelline The Colossal Big Shot, 139 SEK

the colossal big shot

Före

the colossal big shot

Med Maybelline The Colossal Big Shot

Varför gillar jag den här mascaran så mycket då? Jo, för att jag bara behöver applicera mascaran en gång på mina korta och glesa fransar… och ni ser ju, de blir dubbelt så långa utan att det blir klumpigt eller spindelben. Jag gillar att den separerar och förlänger mer än vad den bygger på volymen. Maybelline själva säger “Lash like a boss” vilket jag bara kan hålla med om! Dessutom håller den hela dagen utan att smula 👍🏻

Vad tror du om The Colossal Big Shot? Är det en mascara du vill testa?

.

Maybelline The Colossal Big Shot
  • Hållbarhet
  • Längd
  • Pigment
  • Pris
  • Volym
4.7

Maybelline The Colossal Big Shot

Med sin kollagenformula och borsten bygger den på med både volym och längd. Borsten är vågig för att komma åt alla fransar från rot till topp.

2 kommentarer

Emilie 10 maj, 2017 - 22:30

Håller på att testa den just nu, är så pepp på att testa en mascara som jag faktiskt gillar för en gång skull, haha. De senaste tre jag gått igenom har varit sådär MEEEH så det är roligt att till skillnad från de gå på någonting som faktiskt ger volym som håller under dagen.

Malin 11 maj, 2017 - 22:16

Eller hur 🙂 Ska bli kul att se vad du tycker! <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer