Förra veckan fick jag hem lite nyheter från Maybelline som lanseras i maj, bland annat Master Bronze- och Master Blush är paletter med härliga nyanser, samt varsin universell highlighter.

maybelline master blush bronzer paletteMaybelline Master Bronze & Highlighting Palette, 149 SEK

En bronzepalett för en solkysst look året runt – tyngdlösa, gel-baserade färger som enkelt smälter in i huden. 3 stycken guldiga bronze-nyanser och 1 universell highlighter.

Maybelline Master Blush & Highlighting Palette, 149 SEK

En rougepalett med tyngdlösa, gel-baserade färger som enkelt smälter in i huden. 3 stycken rougenyanser och 1 universell highlighter.

maybelline master blush bronzer paletteJag älskar mönstren i paletterna! Maybelline-paletter har en tendens att se lite plastiga och billiga ut, men jag gillar verkligen förpackningen och looken på dessa. Har tyvärr inte hunnit swatcha dem för er, men har testat dem i ansiktet och de är även jättefina på huden. De glider på fint och jämt. Linda har swatchat om ni vill kika.

Vad tror du om ansiktsnyheterna från Maybelline? Något du är sugen på?

.

9

Relaterade inlägg

Morphe Brushes hos Brallis.se – Borstarna

Morphe Brushes hos Brallis.se – Borstarna

För någon vecka sedan fick jag hem produkter från Morphe Brushes via Brallis.se då märket är en nyhet för webbshoppen. Jag har länge varit sugen på att testa märket –…

1 Comment
emzi 27 april, 2017 at 17:08 Reply

De ser ju verkligen superfina ut :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =