Klart att jag ska visa er vad jag fick från jobbet härom dagen! Paketet innehöll bland annat en fin tygpåse, en alldeles egen tröja och deras trademark – Kokeshi-dockan. Förutom det innehöll det en del essentials från Skincitys egna märke som kan vara bra att ha för att ta hand om huden.

skincity toolsThe Perfect Blender, 89 SEK

En supermjuk makeupsvamp som är perfekt för applicering av alla former av krämsmink, men även för bakingmetoden. Mina makeupsvampar här hemma börjar sjunga på sista versen så det ska bli kul att testa denna!

skincity toolsThe Hairband, 89 SEK

Ett hårband i mjuk frotté och microfiber, perfekt att använda varje dag vid rengöring av ansiktet för att slippa få rengöring och vatten på håret. Jag tänker på mamma som hade något liknande när jag var liten. Jag har ofta håret uppsatt – men denna känns lyxig och gör hudvårdsrutinen lite mysigare.

skincity toolsThe Mask Brush, 89 SEK

“Make less of a mess”. En smart borste i silikon som hjälper dig att applicera din ansiktsmask utan kladd. Silikonborsten absorberar heller inte produkt som vanlig borst. Alltså, så smart! Jag hatar att behöva skölja ur min maskborste, speciellt om jag använt en peel-off mask, för det är som seg kola att få ur borsten. Så den här kommer definitivt bli min nya bästis.

skincity toolsThe Face Sponge, 89 SEK

En mjuk tvättduk som snabbt och effektivt tar bort makeup, rengör och avlägsnar masker. Gjord av ett bakterieavvisande material som torkar snabbt och ger huden en mild micropeelande effekt. Jag blev riktigt paff när jag kände på duken och den var helt stel, men jag antar att det är materialet. Det ska bli spännande att testa den här också.

skincity toolsThe Lotion Mask, 89 SEK

En smart liten tablett som förvandlas till en ansiktsmask när den används tillsammans med valfritt ansiktsvatten, essence water eller serum. De små tabletterna fuktas och sväller till en sheet mask i full storlek. Detta blev jag så exalterad över, att kunna göra sina egna sheet masks med de produkter man gillar. Jag ska inte förneka att jag redan använt dessa tillsammans med ett av mina favoritserum.

skincity toolsElemis Rehydrating Rosepetal Cleanser, 329 SEK

En behandlande rengöringsmjölk som är rik på vitamin E. Den innehåller äggula och extrakt av rosenblad som rengör huden och tillför näring och fukt. Den här rengöringen har jag hört mycket bra om, så den kommer absolut att bli en vän i badrummet.

Har du testat någon av Skincitys egna tillbehör?

.

– SHOP THE POST –

[show_shopthepost_widget id=”2640241″]

10

Relaterade inlägg

Eucerin AntiREDNESS

Eucerin AntiREDNESS

I Eucerins sortiment för överkänslig hy ingår både UltraSENSITIVE och nyheterna AntiREDNESS. UltraSENSITIVE- & AntiREDNESS är till för dig som har överkänslig hy med rosacea/benägenhet för synliga blodkärl. Eucerin AntiREDNESS Soothing…

3 Comments
emzi 24 april, 2017 at 13:20 Reply

Den där silikonborsten verkar ju helt awesome :D

Amanda Jönsson 24 april, 2017 at 14:26 Reply

Har du provat svampen?

Malin 25 april, 2017 at 08:39 Reply

Inte än faktiskt – men jag hoppas att jag får tillfälle i helgen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tre =