Herre min… vilken vecka! Det känns som att jag inte hunnit med någonting, fast det har hänt rätt mycket.


Bäst under veckan

Många saker har varit så bra. Jobbade min sista dag. Middag och lite påskfirande med svärfamiljen. Svägerskan och jag var uppe på fjället och kikade på Rhapsody in Snow med Robert Wells, Wiktoria och Andreas Weise. Jag fick också tårta av jobbet – de måste ju fira att de nu blir av med mitt tjat!

Sämst under veckan

Stressen och magkatarren. Som jag skrev igår så kan jag inte äta ordentligt när jag är stressad, plus att jag dricker alldeles för mycket kaffe, vilket alltid leder till att jag får magkatarr. Så nu blir det snäll mat i magen framöver. Inget påskgodis (och inget kaffe) för mig ☹️

Det här ser jag fram emot kommande vecka

Självklart ser jag fram emot flytten! Sambon och svägerskan var dit igår med ett flyttlass och passade på att köpa lite nya grejer på IKEA. Så förutom att jag börjar mitt nya jobb i slutet av veckan så ser jag fram emot att få pyssla och inreda nya bohaget.

Veckans planer

Packa klart, flytta, bo in sig och börja det nya livet. Dessutom ska jag träffa min terapeut för ett slutsamtal då jag precis avslutat min KBT-behandling. En vecka som också kommer att bli stressig, men rolig!

Veckans måste

Förutom flytten så blir det en del tråkiga sysslor som måste göras. Vi ska städa i ordning lägenheten, tvätta upp all tvätt, diska och sedan ska jag också ta reda på bästa och snabbaste vägen till jobbet.

Vad jag gör denna måndag

Packar. Har inte tid med så mycket annat.

Detta tänker jag mycket på

Jag är för det mesta rädd att glömma packa ner vissa saker, men å andra sidan så känns det så obefogat då jag är 99% säker på att det inte är livshotande. Annars försöker jag att inte tänka så mycket, för jag vet att alla ”tänk om” ändå inte lönar sig.

8

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
2 Comments
Anna 17 april, 2017 at 15:53 Reply

Åh finns det blå Platino också? Är den lika god som den rosa, älskar ju den!

Malin 17 april, 2017 at 17:52 Reply

Yes, den är ganska ny tror jag :) Ja, min svägerska sa att den smakade precis likadant som den rosa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =